Szolgáltatásaink

 

Cégünk fő profilja a szerszámgyártás.

Tevékenységünk nem csak a tervezésre és a gyártásra terjed ki, hanem az ehhez tartozó szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektetünk. Ennek keretében terméktervezési-, valamint technológiai tanácsadással állunk partnereink rendelkezésére.

szerszámtervezés Tervezés

Vevőink igényei alapján nem csak a gyártószerszámot tervezzük meg, hanem esetlegesen egy születendő műanyag termék fejlesztésében is részt vállalunk. Folyamatosan frissített, korszerű tervezőrendszerünknek (SolidWorks 2018) köszönhetően kompromisszummentes megoldásokat nyújtunk a műszaki tervezés területén. A nálunk gyártott alkatrészekről készült dokumentációkat igény esetén digitális formában a vevő rendelkezésére bocsátjuk.

szerszámgyártás Gyártás

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik fröccsöntő szerszámok gyártása területén. Ezen szerszámok gyártása köti le kapacitásunk 90 %-át.

Képlékenyen alakító szerszámok területén flakonfúvó-, vákuumformázó-, gumisütő-, kerámiasajtoló- és kivágó-lyukasztó-hajlító szerszámok gyártására vagyunk képesek. A szerszámok mérete a legkisebbtől a 800*1000 mm-ig, egészen 2 tonna súlyig terjed.

CNC vezérlésű megmunkáló központjaink, huzal- és tömbszikraforgácsoló gépeink segítségével kis- és nagyméretű szerszámelemek egyaránt nagy pontossággal megmunkálhatók.

Bérmunkát is vállalunk gépeinkre kapacitás függvényében.

Természetesen nem csak komplett szerszámokat, hanem szerszámalkatrészeket, készülékeket, elektródákat is készítünk.

Ellenőrzött minőségű, műbizonylattal ellátott alapanyagokból dolgozunk, melyeket neves, megbízható beszállítóktól vásárolunk. A szerszámokba - a konstrukciótól függően - szabványos elemeket, normáliákat építünk be. A konstrukciótól függően, az előírt szerszámelemek hőkezelését megbízható partnereinkkel végeztetjük, a hőkezelésről műbizonylat készül.

Az elkészült szerszámok átadásakor a szerszámpróbákat igény szerint a Megrendelő képviselőjének jelenlétében végeztetjük, átadjuk a gyártott mintadarabokat, és a szükséges mérési jegyzőkönyveket. Természetesen minden általunk készített szerszámra és készülékre, alkatrészre garanciát vállalunk. A garanciális feltételek még a tervezési fázis előtt a Megrendelővel egyeztetésre kerülnek, így az esetleges speciális igények szerint történhet az anyagválasztás és a konstrukciós kialakítás is.

szerszám karbantartásKarbantartás és javítás

Igény esetén el tudjuk végezni meglévő szerszámok felújítását és cserealkatrészek gyártását is.
Vállaljuk különféle gyártószerszámok eseti és folyamatos javítását, karbantartását, melyet minden esetben állapotfelmérés és részletes árajánlat előz meg, s szakértelemmel végzett munka követ.